Visszatérés a főoldalraHírekIsmertetőKereső
 


Felelősségvállalási és jogi nyilatkozat


Rendszerünk célja az általános információnyújtás, amely nem helyettesíti a megfelelően képzett egészségügyi szakdolgozóval, illetve orvossal történő személyes konzultációt. Minden felelősséget elhárítunk magunkról, amely bárkinek az oldalainkon megjelent információkkal kapcsolatos, illetve bármilyen az oldalaink látogatásából eredő egyéb káresetére vonatkozik.


Kijelentjük, hogy az oldalainkon található információk a DrDiag tulajdonát képezik és oldalaink, a DrDiag.hu és az agyogyszer.hu oldalainak tartalma a Magyar Köztársaság 1999. évi LXXVI. törvénye a szerzői jogról I. fejezet 4. § (2), 7. § (1), 7. § (2) és 7. § (3) alapján jogvédelem alatt áll. Olvasóink az interneten szabadon olvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt. Tilos eltávolítani a böngészett oldalakon szereplő jogi- és tulajdonjogi-, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat. Tilos továbbá - hozzájárulásunk nélkül- a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése valamint más szolgáltatáshoz való felhasználása. A megjelent anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén jogainkat akár bírósági úton is érvényesítjük. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bárkinek regisztrációját felfüggesszük, illetve oldalainkat minden olyan személy elől elzárjuk (és minden ilyen személy ellen törvényes úton fellépjünk), aki a leírtakkal össze nem egyeztethető módon jár el.Személyiségi jog és adatbiztonság


A DrDiag Kft tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. Az oldalaink egy részének megtekintéséhez nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Ezen adatokra a Felhasználók egyértelmű azonosítása miatt van szükség. A személyes információk megadásakor -- például megrendelőlap kitöltése -- a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk. A DrDiag Kft a birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, más harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.


Oldalainkon a személyi adatoktól eltérő, a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkozó adatok is regisztrálódnak, mint a bejelentkezők IP címe, egyes cookie információk. Internetes oldalainkról olyan, a DrDiag és az Agyogyszer helyes működéséért felelős web alapú programok, cookie-k és illesztőeszközök kerülhetnek felhasználóink számítógépeire, amelyek felhasználóink internetes eszközeiben (számítógépében, operációs rendszerében és egyéb alkalmazásaiban) semmilyen károsodást nem okoznak, így minden erre vonatkozó megkereséssel kapcsolatos felelősségtől elhatároljuk magunkat.