Visszatérés a főoldalraHírekIsmertetőKereső
 

A vény nélkül kapható gyógyszerek árai a Magyar Gyógyszerész Kamara 2008. szeptember 1-én közölt listája alapján.

1. A GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY MEGNEVEZÉSE

Név Kiszerelés Kiadhatóság Bruttó fogyasztói ár Térítési díj Jogcímek Eü Kiemelt Eü Emelt
Egolanza 10 mg filmtabletta 28x SZ - - HM KGY ÜB EÜ100 - -
Egolanza 10 mg filmtabletta 56x SZ - - HM KGY ÜB EÜ100 - -
Egolanza 15 mg filmtabletta 28x SZ - - HM ÜB EÜ100 - -
Egolanza 15 mg filmtabletta 56x SZ - - - -
Egolanza 20 mg filmtabletta 28x SZ - - HM KGY ÜB EÜ100 - -
Egolanza 20 mg filmtabletta 56x SZ - - - -
Egolanza 5 mg filmtabletta 28x SZ - - HM KGY ÜB EÜ100 - -
Egolanza 5 mg filmtabletta 56x SZ - - - -
Egolanza 7,5 mg filmtabletta 28x SZ - - HM ÜB EÜ100 - -
Egolanza 7,5 mg filmtabletta 56x SZ - - HM ÜB EÜ100 - -

1.1 HELYETTESÍTŐ GYÓGYSZEREK

H1
H2
H3
R

BETEGTÁJÉKOZTATÓ

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára

Egolanza 5 mg filmtabletta
Egolanza 7,5 mg filmtabletta
Egolanza 10 mg filmtabletta
Egolanza 15 mg filmtabletta
Egolanza 20 mg filmtabletta
olanzapin


Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

  • Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.
  • További kérdéseivel forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, vagy a gondozását végző egészségügyi szakemberhez.
  • Ezt a gyógyszert az orvos kizárólag Önnek írta fel. Ne adja át a készítményt másnak, mert számára ártalmas lehet még abban az esetben is, ha a betegsége tünetei az Önéhez hasonlóak.
  • Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa erről kezelőorvosát, gyógyszerészét vagy a gondozását végző egészségügyi szakemberhez. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. Lásd 4. pont.


A betegtájékoztató tartalma:
1.             Milyen típusú gyógyszer az Egolanza filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható?
2.             Tudnivalók az Egolanza filmtabletta szedése előtt
3.             Hogyan kell szedni az Egolanza filmtablettát?
4.             Lehetséges mellékhatások
5.             Hogyan kell az Egolanza filmtablettát tárolni?
6.             A csomagolás tartalma és egyéb információk


1.             Milyen típusú gyógyszer az Egolanza filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Az Egolanza az ún. antipszichotikumok csoportjához tartozik.
Az Egolanza skizofrénia kezelésére használatos, melynek tünetei közé tartozik: olyan dolgok hallása, látása, vagy érzékelése, melyek nem valódiak, tévhitek, szokatlan gyanakvás és zárkózottá válás. Az ebben a betegségben szenvedő betegek lehetnek nyomott hangulatúak, feszültek vagy nyugtalanok.

Az Egolanza olyan állapot kezelésére is alkalmazható, aminek tünetei: szélsőséges jókedv, a normálist meghaladó energiaszint, a szokásosnál kevesebb alvásigény, felgyorsult beszéd száguldó gondolatokkal és néha kifejezett ingerlékenység. Hangulatstabilizáló szerként is használatos, mely megelőzi az előbbi állapottal járó kórosan magas és alacsony hangulati szélsőségek további előfordulását.


2. Tudnivalók az Egolanza filmtabletta szedése előtt

Ne szedje az Egolanza filmtablettát
  • ha allergiás az olanzapinra, vagy a gyógyszer (6. pontban felsorolt) egyéb összetevőire. Az allergiás reakció tünete lehet bőrkiütés, viszketés, arc- vagy ajakduzzadás és légzési nehézség. Értesítse kezelőorvosát, ha ilyet tapasztalt.
  • ha Önnél korábban szemészeti problémákat, pl. a zöldhályog bizonyos formáit (emelkedett szemnyomást) állapították meg.

Figyelmeztetések és óvintézkedések
Az Egolanza filmtabletta szedése előtt beszéljen kezelőorvosával, gyógyszerészével vagy a gondozását végző egészségügyi szakemberhez.
  • Az ilyen típusú gyógyszerek elsősorban az arc vagy a nyelv izmainak szokatlan mozgását okozhatják. Ha az Egolanza kezelés elkezdését követően ilyet észlel, értesítse kezelőorvosát.
  • Az ilyen készítmények nagyon ritkán lázat, szaporább légzést, verejtékezést, izommerevséget és aluszékonyságot vagy álmosságot okozhatnak. Ha ezeket a tüneteket észleli, azonnal forduljon orvosához.
  • Ha Ön vagy valamelyik családtagja előzményében vérrögképződés szerepel, mert az ilyen gyógyszerek alkalmazása összefüggésbe hozható vérrögképződéssel.
  • Egolanza-t alkalmazó betegeknél tapasztaltak testtömeg-gyarapodást. Önnek és kezelőorvosának rendszeresen ellenőriznie kell az Ön testtömegét.
  • Egolanza-t alkalmazó betegeknél tapasztaltak magas vércukorszintet és magas vérzsírszinteket (triglicerid és koleszterin). Kezelőorvosának ellenőriznie kell az Ön vércukorszintjét és bizonyos vérzsírjainak szintjét az Egolanza alkalmazásának elkezdése előtt és a kezelés során rendszeresen.
  • Az Egolanza használata demenciában (szellemi hanyatlásban) szenvedő idős betegek esetében nem ajánlott, mert súlyos mellékhatásokhoz vezethet.

Amennyiben az alábbi betegségek valamelyikében szenved, értesítse kezelőorvosát, mihelyt lehetséges:
  • cukorbetegség
  • szívbetegség
  • máj- vagy vesebetegség
  • Parkinson-kór
  • epilepszia (görcsrohamok)
  • prosztata panaszok
  • a bélmozgások leállása (paralitikus ileusz)
  • vérkép rendellenességek
  • Agyi érkatasztrófa (szélütés) vagy átmeneti agyi keringési zavar (agyi keringési zavar átmeneti tünetei).

Ha Ön szellemi hanyatlásban (demenciában) szenved, Ön vagy gondviselője/rokona közölje kezelőorvosával, ha korábban volt már szélütése vagy enyhe szélütése.

Ha Ön 65 évesnél idősebb, kezelőorvosa elővigyázatosságból figyelemmel kísérheti vérnyomását.

Gyermekek és serdülők
Az Egolanza alkalmazása nem javasolt 18 éves kor alatti betegeknél.

Egyéb gyógyszerek és az Egolanza
Az Egolanza-kezelés ideje alatt egyéb gyógyszert csak akkor szedjen, ha kezelőorvosa azt mondja, hogy szedheti őket. Álmos lehet, ha az Egolanzát depresszió elleni gyógyszerekkel, illetve szorongásoldókkal vagy altatókkal együtt alkalmazza.

Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.
Különösen tudassa kezelőorvosával, ha az alábbiakat szedi:
• Parkinson-kór kezelésére szolgáló gyógyszerek
• karbamazepint (epilepszia elleni készítmény és hangulatstabilizáló) fluvoxamint (depresszió
elleni készítmény) vagy ciprofloxacint (antibiotikum) szed - szükség lehet az Egolanza adagjának megváltoztatására

Az Egolanza filmtabletta egyidejű bevétele alkohollal
Egolanza-kezelés ideje alatt ne igyon alkoholt, mert az Egolanza és az alkohol együttesen álmosságot okozhat.

Terhesség, szoptatás és termékenység
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával, vagy gyógyszerészével.
Terhesség ideje alatt nem szedheti ezt a gyógyszert, hacsak kezelőorvosával nem beszélte meg. Szoptatás ideje alatt nem szedheti ezt a gyógyszert, mivel kis mennyiségű Egolanza átkerülhet az anyatejbe.
Ha az anya a terhesség utolsó trimeszterében (a terhesség utolsó három hónapjában) alkalmazta az Egolanzát, az újszülöttben a következő tünetek fordulhatnak elő: remegés, izommerevség és/vagy izomgyengeség, álmosság, nyugtalanság, légzési problémák, táplálkozási nehézség. Ha gyermekén a fenti tünetek bármelyikét észleli, keresse fel gyermekorvosát.


A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre
Az Egolanza szedésekor felléphet álmosság. Ha álmosságot észlel, ne vezessen autót és ne kezeljen veszélyes gépeket. Értesítse kezelőorvosát.

Az Egolanza tabletta tejcukrot (laktózt) tartalmaz. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.


3.                  Hogyan kell szedni az Egolanza filmtablettát?

A gyógyszert mindig az kezelőorvosa által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Kezelőorvosa elmondja Önnek, hogy hány Egolanza filmtablettát szedjen, és mennyi ideig folytassa a kezelést. Az Egolanza adagja 5-20 mg naponta. Beszéljen orvosával, ha a tünetei visszatérnek, de ne hagyja abba az Egolanza szedését, hacsak ezt orvosa nem tanácsolja.

Naponta egyszer, orvosa útmutatása szerint vegye be az Egolanza filmtablettát. Próbálja meg mindig ugyanabban a napszakban bevenni a filmtablettáit. Étkezés nem befolyásolja a gyógyszer bevételt. Az Egolanza filmtabletta szájon keresztül alkalmazandó. Az Egolanza filmtablettát kevés vízzel, egészben nyelje le.
Az 5 mg-os filmtabletta egyenlő adagokra osztható.


Ha az előírtnál több Egolanza filmtablettát vett be
Azok a betegek, akik az előírtnál több Egolanzát vettek be, a következő tüneteket tapasztalták: szapora szívverés, izgatottság/agresszió, beszédzavar, szokatlan mozgások (különösen az arcon vagy a nyelvben) és tudatzavar. Egyéb tünetek lehetnek: heveny zavartság, görcsrohamok (epilepszia), kóma, valamint a következő tünetek kombinációja: láz, szapora légzés, verejtékezés, izommerevség és aluszékonyság vagy álmosság, lassúbb szívverés, félrenyelés, magas, ill. alacsony vérnyomás, szívritmuszavar. Rögtön értesítse kezelőorvosát vagy a kórházat, ha az alábbi tüneteket tapasztalja. Mutassa meg az orvosnak gyógyszere dobozát.

Ha elfelejtette bevenni az Egolanza filmtablettát
Vegye be a következő tablettát, mihelyt eszébe jut. Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott tabletta pótlására.


Ha idő előtt abbahagyja az Egolanza filmtabletta szedését
Ne hagyja abba a gyógyszer szedését, ha már jobban érzi magát. Fontos, hogy mindaddig folytassa az Egolanza szedését, amíg azt orvosa javasolja.

Ha hirtelen abbahagyja az Egolanza szedését, előfordulhat verejtékezés, álmatlanság, remegés, nyugtalanság vagy hányinger és hányás. Kezelőorvosa javasolhatja az adagok fokozatos csökkentését a kezelés befejezése előtt.

Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.


4. Lehetséges mellékhatások


Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

Azonnal tájékoztassa kezelőorvosát, ha az alábbiakat tapasztalja:
• szokatlan mozgások (gyakori mellékhatás, 10-ből legfeljebb 1 betegnél jelentkezhet), különösen az arcon és a nyelv izmainál;
• vérrögök a vénákban (nem gyakori mellékhatás, 100-ból legfeljebb 1 betegnél jelentkezhet), különösen az alsó végtagokban (a tünetek közé tartozik az alsó végtag duzzanata, fájdalma és pirossága), melyek a vérereken át eljuthatnak a tüdőbe, mellkasi fájdalmat és nehézlégzést okozva. Ha ezen tünetek közül bármelyiket észleli, azonnal forduljon orvoshoz;
• láz, szapora légzés, verejtékezés, izommerevség és aluszékonyság ill. álmosság együttes jelentkezése (ennek a mellékhatásnak a gyakorisága a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg).

Nagyon gyakori mellékhatások: 10-ből egynél több betegnél jelentkezhetnek
  • Testtömeg-gyarapodás.
  • Álmosság.
  • A prolaktin (tejtermelést serkentő hormon) szintek emelkedése a vérben.
  • A kezelés korai szakaszában előfordulhat szédülés vagy ájulás (lassú szívveréssel), különösen fekvő vagy ülő helyzetből történő felálláskor. Ez többnyire magától elmúlik, amennyiben nem, értesítse kezelőorvosát.

Gyakori mellékhatások: 10-ből legfeljebb 1 betegnél jelentkezhetnek
  • Bizonyos vérsejtek és keringő zsírok szintjének változásai.
  • A májenzimszintek átmeneti emelkedése
  • A cukorszint növekedése a vérben és a vizeletben.
  • A húgysav- és a kreatin-foszfokinázszint emelkedése a vérben
  • Az éhségérzés fokozódása.
  • Szédülés.
  • Nyugtalanság.
  • Remegés.
  • Szokatlan mozgások (különösen az arcon és a nyelv izmainál)
  • Székrekedés.
  • Szájszárazság.
  • Kiütés.
  • Erőtlenség.
  • Nagyfokú fáradtság.
  • Víz-visszatartás, mely a kezek, bokák vagy a lábfejek duzzanatához vezet.
  • Láz
  • Izületi fájdalom
  • Szexuális zavarok, mint például a nemi vágy csökkenése férfiaknál és nőknél vagy merevedési zavar férfiaknál.

Nem gyakori mellékhatások: 100-ból legfeljebb 1 betegnél jelentkezhet
  • Túlérzékenységi (allergiás) reakció (pl. ajak- és torokduzzanat, viszketés, kiütés).
  • Cukorbetegség vagy annak rosszabbodása, ami esetenként ketoacidózissal (ketontestek jelentek meg a vérben és a vizeletben) vagy kómával jár.
  • Görcsrohamok, általában görcsrohamokkal (epilepsziával) a kórelőzményben.
  • Izommerevség vagy görcsök (beleértve a szemmozgásokét is)
  • Beszédzavarok
  • Lassú szívverés.
  • Fényérzékenység.
  • Orrvérzés
  • Hasi feszülés
  • Emlékezetvesztés, vagy feledékenység
  • Vizelet inkontinencia (vizeletvisszatartási képtelenség).
  • Vizelési képtelenség.
  • Hajhullás.
  • A menstruációs ciklusok hiánya vagy rövidülése.
  • Az emlőkkel kapcsolatos eltérés férfiaknál és nőknél, mint például a kóros tejelválasztás vagy rendellenes növekedés.
  • Vérrögök a vénákban, különösen az alsó végtagokban (a tünetek közé tartozik az alsó végtag duzzanata, fájdalma és pirossága), melyek a vérereken át eljuthatnak a tüdőbe, mellkasi fájdalmat és nehézlégzést okozva. Ha ezen tünetek közül bármelyiket észleli, azonnal forduljon orvoshoz.

Ritka mellékhatások: 1000-ből legfeljebb 1 betegnél jelentkezhetnek
  • A normál testhőmérséklet csökkenése.
  • Szívritmuszavar.
  • Tisztázatlan eredetű, hirtelen halál.
  • Hasnyálmirigy-gyulladás, mely súlyos hasi fájdalmat, lázat és hányingert okoz.
  • Májbetegség a bőr és a szemfehérje sárgaságának formájában.
  • Izombetegség, tisztázatlan fájdalmak formájában.
  • Tartós és/vagy fájdalmas merevedés.

Demenciában szenvedő idős betegeknél (65 éves kor felett) Egolanza szedésekor felléphet agyi érkatasztrófa, tüdőgyulladás, vizelettartási nehézség, elesés, nagyfokú fáradtság, látási érzékcsalódások, testhőmérséklet emelkedés, bőrpír és járászavar. Néhány halálos kimenetű esetet is jelentettek ebben a betegcsoportban.

Az Egolanza-kezelés ronthatja a Parkinson-kór tüneteit.

A készítmény hosszas szedése alatt néhány nőbetegnél megindult a tejelválasztás és a menstruációs vérzések kimaradtak vagy a ciklus zavara fordult elő. Ennek fennállása esetén értesítse kezelőorvosát.


Mellékhatások bejelentése

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.


5. Hogyan kell az Egolanza filmtablettát tárolni?

Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást.

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

A csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne szedje a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.
Ne szedje az Egolanzát, ha a bomlás látható jeleit (pl. elszíneződés) észleli.

Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.


6. A csomagolás tartalma és egyéb információk

Mit tartalmaz az Egolanza filmtabletta

  • A készítmény hatóanyaga az olanzapin. Minden Egolanza tabletta 5 mg, 7,5 mg, 10 mg, 15 mg vagy 20 mg olanzapint tartalmaz hatóanyagként. A pontos mennyiség az Egolanza tabletta dobozán látható.

  • Egyéb összetevők:
Egolanza 5 mg filmtabletta
Tabletta mag: mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát (40,98 mg), hidroxi-propil-cellulóz, kroszpovidon, magnézium-sztearát.
Filmbevonat: hipromellóz, Kinolinsárga (E 104), Opadry-Y-1-7000 White (hipromellóz, titán-dioxid (E 171), makrogol 400)

Egolanza 7.5 mg filmtabletta
Tabletta mag: mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát (61,47 mg), hidroxi-propil-cellulóz, kroszpovidon, magnézium-sztearát
Filmbevonat: hipromellóz, Kinolinsárga (E 104), Opadry-Y-1-7000 White (hipromellóz, titán-dioxid (E 171), makrogol 400)

10 mg filmtabletta
Tabletta mag: mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát (81,97 mg), hidroxi-propil-cellulóz, kroszpovidon, magnézium-sztearát.
Filmbevonat: hipromellóz, Kinolinsárga (E 104), Opadry-Y-1-7000 White (hipromellóz, titán-dioxid (E 171), makrogol 400)

15 mg filmtabletta
Tabletta mag: mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát (122,95 mg), hidroxi-propil-cellulóz, kroszpovidon, magnézium-sztearát.
Filmbevonat: hipromellóz, Kinolinsárga (E 104), Opadry-Y-1-7000 White (hipromellóz, titán-dioxid (E 171), makrogol 400)

20 mg filmtabletta
Tabletta mag: mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát (163,94 mg), hidroxi-propil-cellulóz, kroszpovidon, magnézium-sztearát.
Filmbevonat: hipromellóz, Kinolinsárga (E 104), Opadry-Y-1-7000 White (hipromellóz, titán-dioxid (E 171), makrogol 400).

Milyen az Egolanza készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás

Küllem:
Egolanza 5 mg filmtabletta
Sárga, oblong, mindkét oldalán domború filmtabletta, egyik oldalon felezővonallal, másik oldalon stilizált E 402 jelzéssel ellátva.
A tabletta egyenlő adagokra osztható.

Egolanza 7.5 mg filmtabletta
Sárga, kerek, mindkét oldalán domború filmtabletta, egyik oldalon stilizált E 403 jelzéssel ellátva.

Egolanza 10 mg filmtabletta
Sárga, kerek, mindkét oldalán domború filmtabletta, egyik oldalon stilizált E 404 jelzéssel ellátva.

Egolanza 15 mg filmtabletta
Sárga, kerek, mindkét oldalán domború filmtabletta, egyik oldalon stilizált E 405 jelzéssel ellátva.

Egolanza 20 mg filmtabletta
Sárga, kerek, mindkét oldalán domború filmtabletta, egyik oldalon stilizált E 406 jelzéssel ellátva.

Csomagolás:
Egolanza 5 mg filmtabletta
28 vagy 56 tabletta dobozban, OPA/Al/PVC //Al buborékfóliába csomagolva.

Egolanza 7.5 mg filmtabletta
28 vagy 56 tabletta dobozban, OPA/Al/PVC //Al buborékfóliába csomagolva.

Egolanza 10 mg filmtabletta
28 vagy 56 tabletta dobozban, OPA/Al/PVC //Al buborékfóliába csomagolva.

Egolanza 15 mg filmtabletta
28 vagy 56 tabletta dobozban, OPA/Al/PVC //Al buborékfóliába csomagolva.

Egolanza 20 mg filmtabletta
28 vagy 56 tabletta dobozban, OPA/Al/PVC //Al buborékfóliába csomagolva.

Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja és a gyártó
A forgalomba hozatali engedély jogosultja
EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYRT
H-1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.

Gyártó
EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYRT
H-1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.

EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYRT
H-1165 Budapest, Bökényföldi út 118-120.


Ezt a gyógyszert az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban az alábbi neveken engedélyezték:

Magyarország Egolanza filmtabletta
Bulgária Egolanza филмирани таблетки
Cseh Köztársaság Egolanza
Lettország Egolanza apvalkotās tabletes
Litvánia Egolanza plévele dengtos tabletés
Lengyelország Egolanza
Románia Egolanza comprimate filmate
Szlovákia Egolanza

OGYI-T-21421/01 Egolanza 5 mg filmtabletta 28 x  buborékcsomagolásban   
OGYI-T-21421/08 Egolanza 5 mg filmtabletta 56 x  buborékcsomagolásban   
OGYI-T-21421/02 Egolanza 7,5 mg filmtabletta 28 x  buborékcsomagolásban   
OGYI-T-21421/03 Egolanza 7,5 mg filmtabletta 56 x  buborékcsomagolásban   
OGYI-T-21421/04 Egolanza 10 mg filmtabletta 28 x  buborékcsomagolásban   
OGYI-T-21421/05 Egolanza 10 mg filmtabletta 56 x  buborékcsomagolásban   
OGYI-T-21421/06 Egolanza 15 mg filmtabletta 28 x  buborékcsomagolásban   
OGYI-T-21421/09 Egolanza 15 mg filmtabletta 56 x  buborékcsomagolásban   
OGYI-T-21421/07 Egolanza 20 mg filmtabletta 28 x  buborékcsomagolásban
OGYI-T-21421/10 Egolanza 20 mg filmtabletta 56 x  buborékcsomagolásban   

A betegtájékoztató legutóbbi felülvizsgálatának dátuma: 2013. november.